Lege si Intelegele

Tot Ce Trebuie sa Stiti despre Lantul de Aprovizionare

Tot ce trebuie să ştiţi despre lanţul de aprovizionare locuri de muncă pot fi rezumate într-o propoziţie, plat – o filiera începe de la zero – minele, câmpuri sau păduri, şi se termină în mâinile consumatorilor.

Tot ce se întâmplă între face parte din lanţul de aprovizionare, şi lanţ de aprovizionare locuri de muncă necesită ca fiecare verigă din lanţul de aprovizionare funcţionează fără probleme şi fără cusur.

Pentru a pune mai mult formal, Consiliul de aprovizionare lanţ Management profesionişti a venit cu o definiţie pentru Managementul lantului de aprovizionare, care include

1. planificarea şi gestionarea fiecare parte a procesului de achiziţii publice, conversie şi logistica de gestionare.

2. colaborarea cu toate „link-uri în lanţ” – furnizori, distribuitori, furnizori de servicii terţ, clientii

În mod evident, gestionarea lanţului de aprovizionare este ceea ce deţine fabricarea şi distribuirea procesul împreună, crearea de unul foarte mare, detaliate model de afaceri pentru a maximiza performanta. De design de produs la Finanţe, informaţii tehnologie, marketing si vanzari, nu există nici un aspect al unei afaceri care gestionarea lanţului de aprovizionare poate trece cu vederea.

Scopul managerul de lanţ de aprovizionare este să se potrivesc cererii şi ofertei, îndeplinirea nevoilor clientului în timp ce generatoare de profit echitabil pentru companie. Managerul de lanţ de aprovizionare vede procesul de producţie ca un întreg, şi urmăreşte să optimizaţi-l pe acest nivel, mai degrabă decât în căutarea pentru cele mai bune oferte pe scara mica. Acest lucru este cum companiile ajunge la compromis perfect între, să zicem materii prime ieftine şi costurile de transport, sau forţă de muncă ieftină, faţă de Uniunea probleme.

locuri-de-munca-26

Astăzi, nu toate companiile de închiriere de aprovizionare lanţ manageri ca un întreg, ca sunt prea mari pentru a fi gestionate de bază un grup de persoane. Poate angaja o echipă separată, terţe părţi să coordoneze aspectul de producţie, sau management logistic singur. Cu toate acestea, întotdeauna să păstreze în minte că lanţul de aprovizionare întreaga se intinde dincolo de sfera de aplicare a unei singure companii – de exemplu, compania care minele de siliciu face parte din lanţul de aprovizionare care se termină cu livrarea de calculatoare.

Paragraful anterior arată că „job lanţ de aprovizionare” are într-adevăr nici o definiţie clară. Cineva care este specializată în tarife şi facilităţi de transport deţine un job de lanţul de aprovizionare, ca un specialist în client comenzi. Oamenii pot alege pentru a schimba poziţiile în lanţ în cazul în care acestea sunt nemulţumiţi, şi cele mai face acest lucru înainte de a decide pe lor preferat super-specializare. De asemenea, responsabilitățile și cerințele schimba dramatic la entry-level la nivel mediu, şi din nou la nivel mediu la nivel superior, în cazul în care una ar trebui să obţineţi acolo. Combinând această dinamică natura de locuri de muncă cu în continuă evoluţie tehnologie, descoperirile ştiinţifice, metode de cunoaştere şi regulamentele, nu este greu pentru a vedea ce lanţul de aprovizionare locuri de muncă au cu greu un moment de plictiseală.

Pentru a beneficia un job de lanţul de aprovizionare, aptitude este mult mai necesar decat oficiale de calificare. Un cap de numere şi o memorie bună este o premisă, ca o adaptare la evoluţiile tehnologice moderne. O diplomă este de obicei toate academice calificarea ceea ce este necesar – experienţă într-un domeniu relevant pentru o specializare este mult mai important decât o diplomă universitară.

Salariile în aprovizionare lanţ management de locuri de muncă variază de la nivel mediu la extrem de mare, în funcţie de poziţia, experienţa şi pătrundere de job. Noi locuri de muncă sunt, de asemenea, deschiderea cu regularitate, ca Managementul lantului de aprovizionare devine mai multe şi mai sofisticate. Cu unitatea şi dorinţa de a învăţa, manageri de lanţ de aprovizionare pot ajunge venituri mari în mai puţin de cinci ani.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.